admin

Vi söker säljare i Stockholm/Mälardalen

Vår säljare Jerry Sundström går i pension - vill du söka hans roll hos MPE?

 

Visa ansökan som PDF.

Vi söker dig som är redo för nya utmaningar inom sälj och kundsupport. Du kanske har ett jobb som säljare idag eller längtar efter att få testa dina vingar inom ett nytt område – för oss är dina personliga egenskaper viktigast. Vi ser som en merit om du jobbat inom saneringsbranschen och har erfarenhet från klottersanering och fasadtvätt.


Din roll hos MPE

Som säljare arbetar du med att besöka befintliga kunder, nykundsbearbetning och merförsäljning till befintliga kunder. Det förekommer även utkörning av produkter till kunder, B-körkort är därför ett krav.

Då vi marknadsför och säljer produkter för rengöring, så förekommer det att du demonstrerar produkter, att dra på sig arbetskläderna och visa hur produkterna skall användas är därför en del av jobbet.

Våra kunder är saneringsbolag, kommuner, men även tåg- och bussbolag samt städbolag.

Arbetstider är i huvudsak kontorstid, men arbete kan ibland förekomma kvällstid. Då vi har kunder som är verksamma dygnet runt.

Tjänsten är på 100%. 3 månader provanställning som sedan övergår till tillsvidareanställning.


Din profil

Vi ser gärna att du som söker har någon form av branscherfarenhet från saneringsbranschen. Att du har säljerfarenhet sedan tidigare, har god telefonvana och trivs med att bygga relationer är ett plus. Du ska ha ambition, passion och ett starkt driv!

För att bli framgångsrik i rollen som säljare ser vi att du har ett affärstänk samt gillar när det är högt tempo och kan ta dig an flera uppgifter samtidigt. Du är en person som både vågar och har viljan att ringa kalla samtal och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du trivs i en säljroll som bygger på ihärdighet och hög aktivitet, kombinerat med att bygga långsiktiga relationer. Meriterande är, om du sedan tidigare är van att skapa och förbättra affärer för dina kunder.

Urvalsprocessen pågår löpande, men alla sökande kommer få återkoppling.

 

 

OM MPE International AB

MPE International AB är leverantör av rengöringsprodukter till saneringsbranschen i huvudsak.
MPE har huvudkontor, produktion och lager i Gävle.
I Stockholm har vi ett säljkontor och hämtlager för kunder.
Vi har även lager i Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och Hamburg

MPE är ett starkt varumärke och vi har avtal med de stora sanerings-, buss- och tågbolag. Vi levererar klotterborttagare till tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm. MPE har kunder i Norden, Tyskland, Bulgarien och Schweiz.

MPE är ledande i branschen vad gäller miljöklassade produkter. Vi har produkter märkta med Svanen och Bra Miljöval.

Våra varumärken är:

·       OFF Anti Graffiti System, som är ett komplett system av produkter för klottersanering och klotterskydd. Detta är vår största och viktigaste produktgrupp.

·       BCS Building Cleaning System, är vår produktgrupp för fasadrengöring och impregnering.

·       SPS Special Products, är produkter för industri- och brandsanering, fordonsrengöring och skyddsutrustning mm.

·       Fresh Air är produkter för luktsanering.

·       MPE Utbildningar, vi är störst i Norden på utbildningar i klottersanering och höga tryck.

 

Ansökan

Arbetet som säljare ger dig ett brett kontaktnät, samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som säljare ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta magnus.soderholm@mpei.se.

Ansökan skickas till josephine@mpei.se.

Vi ser fram emot din ansökan!