admin

MPE satsar större i Finland

Med en finsk medarbetare, utbildningar i klottersanering och ökad support tar vi nästa steg i vår närvaro på den finska marknaden.

 

Vi förstärker närvaron i Finland 🇫🇮

Vi på MPE International AB är mycket glada över att meddela vår ökade satsning på den finska marknaden. Vår ambition att stärka vårt engagemang i Finland manifesterar sig genom flera spännande initiativ som vi vill dela med er.

Stefan Westerlund, vår finska medarbetare:

För att ännu bättre kunna betjäna våra finska kunder har vi under 2023 välkomnat en ny medarbetare till vårt team i Finland.
Vår kundsupport och problemlösning har alltid varit en grundpelare i verksamheten. Denna tillsättning kommer att säkerställa en mer personlig och anpassad service samt stärka vår förmåga att förstå och möta era unika behov.

Kontaktuppgifter till Stefan
steffi@mpei.se
+358 50 538 5338

Utbildningar i klottersanering:

Vi är fast beslutna att inte bara erbjuda produkter av högsta kvalitet utan även att dela vår kunskap med er. Därför har vi redan utbildat kunder i klottersanering i Finland. Detta är en del av vårt åtagande att stödja er i att uppnå de bästa resultaten med våra produkter.

 

Som ni vet, är MPE International AB känt för att erbjuda kemiska produkter av högsta kvalitet för klottersanering, fasadrengöring och mycket mer. Vi har förtroendet hos företag över hela Skandinavien och Europa. Vi är stolta över att ha varit leverantör till företag i Finland sedan 2010 och att vi har ett lager hos DHL i Vantaa, vilket gör vår distribution snabb och smidig.

Utöver vårt lager i Finland har vi även lager i Sverige, Norge och Tyskland för att säkerställa snabba leveranser och tillgänglighet för våra kunder.

En viktig del av vår verksamhet är vår serie med miljömärkta produkter som heter GreenLine. Vi fortsätter att sträva efter hållbarhet och att erbjuda produkter som är skonsamma mot både människor och miljön.

Vi ser fram emot att fortsätta vår framgångsrika resa tillsammans med er på den finska marknaden. Er tillit och samarbete är värdefulla för oss, och vi är här för att stödja era projekt och behov.