admin

MPE News December 2023

Problemlösning med MPE

 

Vi på MPE förstår att bra kundservice är lika viktigt som högkvalitativa produkter. När du som kund kontaktar oss med utmanande uppgifter eller problem, är det vårt uppdrag att hjälpa er lösa det! Här delar vi några konkreta exempel från där vi har varit till hjälp för våra kunder.


Keolis stod inför en utmaning i deras servicehallar där olika rengöringsprodukter hade testats, men som ni kan se var väggarna fortfarande otroligt nedsmutsade. Vår problemlösare Christoffer ryckte ut och man testade BCS Akilles på väggarna samt SPS Freja på rostfritt och gummi. Resultaten talar för sig själva!


Ocab i Gävle ställdes inför riktigt nedsmutsade markiser på ett hotell. Då hörde dom av sig till MPE och Magnus ryckte ut! Bra Miljöval-märkta SPS Greenclean Facade gjorde jobbet!


Skuggor efter klotter kan vara riktigt svåra att få bort! Här var MPE ut med Liselotte Lööf och hjälpte till. Lösningen blev OFF Tyr Tunn som sedan plastades in. Simsalabim så var skuggan borta! 


För att få bort klotter krävs ibland bearbetning. Här var det en återvinningsstation som blivit utsatt, där man helt enkelt inte fick bort klottret. MPE visade hur man enkelt kan bearbeta med polertrissa och OFF Hugin

 

Belfor i Jönköping skulle utföra en fasadtvätt, men efter att ha testat produkter från annan leverantör, utan resultat, så kontaktades MPE. Med MPEs tips och SPS Greenclean Facade blev resultatet ritkigt snyggt!


MPE körde en klottersaneringskurs för kunder i Finland, under kurser lyckades vi hjälpa en av kunderna med ett stort problem. Klotterskuggor som suttit i över 10 år som inget medel dom testat lyckats få bort. Men, med lite hjäp och produkter från MPE försvann dom! Kunderna blev väldigt imponerade och menar att det är dom bästa produkter dom testat.


Övrig info från MPE:

Säkerhetsdatablad
Vi är i full gång med att uppdatera alla våra säkerhetsdatablad, dels för att uppdatera evenutella förändringar och dels för att skapa UFI koder.
Från och med 1 januari 2024 kommer samtliga av våra produkter uppdaterad säkerhetsdatablad. 
Behöver ni uppdatera er arkiv eller pärmar så hittar ni samtliga SDB här!

Kursdatum 2024
Göteborg - 13-14 mars 
Stockholm - 16-18 april
Stockholm - 3-5 september
Preliminära scheman och mer info hittar du här.

Öppettider jul och nyår
25-26 december - stängt
1 januari - stängt
Under mellandagarna kommer vi att ha en begränsad bemanning och leveranserna kanske inte blir lika snabba som vanligt. Något som även påverkas av alla röda dagar. 
Så ligg steget för att se till att fylla på med produkter!