admin

Brandsanering

Produkter och tips

 

Efter en brand är det avgörande att ha rätt verktyg och kunskap för att snabbt och effektivt återställa skadade områden. På MPE förstår vi vikten av att ha de rätta produkterna och rätt kunskap för att hantera en brandsanering på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt sortiment av brandsaneringsprodukter är speciellt utformade för att hantera olika typer av föroreningar som uppstår vid en brand. Från sot och rök till luktborttagning, våra produkter är utformade för att ta itu med alla aspekter av saneringsprocessen.

Är du ny inom brandsanering? Här kommer lite tips:

1. Skyddsutrustning: Använd alltid lämplig skyddsutrustning, inklusive ansiktsmasker, handskar och skyddskläder, för att undvika att andas in farliga ämnen eller komma i kontakt med skadliga material.

2. Rengör noggrant: Se till att rengöra både synliga ytor och dolda områden där sot och rök kan ha trängt in.

3. Luktsanering: Lukten av rök kan vara svår att avlägsna, så se till att använda effektiva luktborttagningsprodukter för att eliminera alla obehagliga lukter och återställa frisk luft till området. 

Oavsett om du är en professionell saneringsentreprenör eller en fastighetsägare som behöver utföra en brandsanering på egen hand, är våra produkter och tips här för att hjälpa dig genom hela processen. Kontakta oss idag för att få mer information om vårt sortiment av brandsaneringsprodukter och hur vi kan stödja dig under saneringsprocessen. Vi finns här för att hjälpa till!

Du alltid ta hjälp av våra saneringsguider för att hitta rätt produkt.


Ladda ner nyhet som PDF:

 

SPS Skade
Allround-produkt, som bland annat löser fet smuts och sot. 


SPS Greenclean
Svanenmärkt allround-produkt som används för rengöring av fordon och efter brand. 


SPS Låga
Vid svår brandsanering med högtryckstvätt. 


SPS Delling
Rengöringsmedel som löser sot och nikotion, används ofta vid lösöresanering. 


Fresh Air
Luktsanering efter brand, kan användas tillsammans med fogger. 


MPE Glasrent
Löser enkelt den feta hinna som uppstår på tex spishällar, rostfritt och glas efter brand.